zaterdag 24 december 2011

Expositie Monsters bij Limonade BrigadeDe expositie is nu ingericht. Het is zo bijzonder om m'n knuffels nu echt allemaal in de winkel te zien hangen. Ik ben nog bezig met een klein boekje waardoor bezoekers als een speurtocht langs alle knuffels kunnen lopen en kleine verhaaltjes kunnen lezen. 

Het is zo snel gegaan. Vorige week zaterdag kwam ik samen met mijn vriend de Limonade Brigade binnen lopen. Het is een nieuwe winkel op de Langedijk in Gorinchem. Ze hebben er allemaal mooi speelgoed waarbij samenspelen en ervaren tussen ouder en kind bij worden gestimuleerd. Ik vroeg of ze misschien geïnteresseerd waren in handgemaakte knuffels. Ze reageerde zo enthousiast.

  

Daar kwam ik met drie grote tassen vol met al mijn knuffel. Ik heb ze allemaal neergezet op de bank. Met een warme mok thee in m'n handen zijn we in gesprek gegaan. Over hoe alle knuffels zijn ontstaan vanuit een verhaal wat ik heb geschreven toen ik tien was. En toen ik eenmaal knuffels ging maken dat mijn zus en vriendinnen steeds vaker vroegen om een mooie knuffel als kraamcadeau. Zo zijn de NomNom's en Beertje beer ontstaan. 
Nom Nom Tweet
 Binnenkort meer...

Eva tussen de boeken

Geplaatst door: Monstermatti
Comments
Geplaatst op: zondag 26 februari 2012
Door: Matthijs
Complimenten aan de fotograaf ;-)