donderdag 09 augustus 2012

Knuffels in de tuin


Een aantal monsters hebben een nieuw huis gevonden, zonder dat ik een goede foto van ze heb gemaakt. Heel jammer natuurlijk. Elke knuffel die ik maak is anders, dus kijk ik graag af en toe terug naar mijn creaties.
De kamer waar ik normaal de foto's van de knuffels maak is al een tijdje in verbouwing. Muurtje bouwen, stucen, rachels en gipsplaten. Vandaag dacht ik: wat houdt me tegen om ergens anders een foto te maken. Er is dan geen witte achtergrond en ik kan het licht niet regelen, maar ik heb een tuin waar nu heerlijk de zon schijnt.

  

Dus hop naar buiten met alle knuffels en m'n camera.
Foto's maken tussen het zomer groen.
Hoe avontuurlijk in de appelboom, naast het kriebel spinnetje. Bij de gele bloemen of hoog in de zonnebloem, die op het punt staat om uit te komen. 


De pockets deden het heel goed op de markt, eerst waren er achttien, nu zijn er nog maar zeven. Ik maakte ze van de mooiste stofjes uit m'n verzameling en zette ze in elkaar met mijn pas gekregen lockmachine. Een groot experiment met enthousiasme ontvangen. 
Maar mensen vroegen: wat doe je daar nu mee? Dus de volgende pockets worden tassen, handige kleintjes om aan je schouder te hangen.En hier de superster zit heldhaftig op de grond met een tong uit zijn mond, hij kijkt toch maar eens opzij, sluipt daar niet een katje voorbij?


Geplaatst door: Monstermatti