zaterdag 24 augustus 2013

Het verhaal word een boek


Het verhaal wat ik schreef toen ik tien was en waar ik tijdens mijn afstudeer expositie allemaal knuffels bij heb gemaakt wil ik nu gaan afmaken. 


Het is een verhaal over een jongen en een meisje die allerlei avonturen beleven in een vreemd land. Ze zijn op zoek naar de kat Piloesie. Het is nu een verhaal van ongeveer 40 pagina's, maar ik ga hem helemaal herschrijven om een mooi lopend verhaal te krijgen. Wat leuk is voor kinderen vanaf 7 jaar. Zowel om te lezen als voorgelezen worden. Het word een echt prentenboek, die ook leuk is voor oudere kinderen, omdat het verhaal lekker spannend is. Alle illustraties zijn foto's van de knuffels gecombineerd met zwarte pen tekeningen.

Om een extra stok achter de deur te hebben en om het proces met mensen te kunnen delen. Het is een blog alleen voor genodigden, zodat ik alles kan tonen. Zou je het leuk vinden om een uitnodiging te krijgen? Zodat je het proces kunt volgen. Stuur me dan een berichtje of schrijf een reactie.

Geplaatst door: Monstermatti
Comments
Geplaatst op: vrijdag 27 december 2013
Door: Anoniem
Hoi Marije,

Af en toe bekijk ik de mooie knuffels op jouw site en lees ik wat stukjes van jouw blog.
Zo'n jaar geleden heb ik voor ons zoontje Mo, naar zijn eigen ontwerp, Monstertje 26 bij jou besteld. Voor Mo nog steeds een heel belangrijke knuffel!
Grappig dat ik een foto van monstertje 26 meteen zie als ik jouw site open!
Ik lees dat je bezig bent met het (her)schrijven van een boek. Wat ontzettend leuk. Ik ben erg benieuwd naar het resultaat.
Ik vroeg me natuurlijk meteen af of monstertje 26 hier ook een rol in krijgt. Dat zou tof zijn! Ik vind het leuk om er meer over te volgen.

Groetjes van Kim.