zaterdag 05 januari 2013

Plan

Terugkijken op het afgelopen jaar is heerlijk om te doen in goed gezelschap. We hebben zowel naar de financiële als de creatieve kant gekeken. Wat heb ik gedaan en hoe is dat gegaan? Het is een goed jaar geweest, waarin ik heel veel knuffels heb gemaakt, elke knuffel anders dan de vorige. Unieke ontwerpen maken is voor mij een must. Als experiment heb ik ook knuffels in serie gemaakt, maar daarbij blijven ze wel door het kleurgebruik verschillend. Dit werkt veel efficiënter.
Ik heb op vier markten gestaan. Het mooie is dat je directe reacties krijgt. Maar je weet nooit hoe een markt loopt. Een effect van het staan op markten was dat ik meer goedkope knuffels ben gaan maken. Simpele vrolijke monsters. Een doel voor dit jaar is om regelmatig ook grotere kunstige knuffels te maken zoals Bor


Om MonsterMatti te laten groeien wil ik de knuffels meer zichtbaar maken. Er liggen al meerdere plannen klaar, onder andere een mooie actie met de hulp van vrienden.
De website is al verbeterd, ik schrijf veel regelmatiger blog berichten. Naast de blogberichten staan nu een aantal mooie oude berichten zodat die niet verdwijnen. En bij het kopje Monsters staan nu een aantal links, wat nog veel uitgebreider wordt, zodat je alle monsters die ik maak goed kan terug vinden. 
Ook wil ik kijken of ik de foto's kan verbeteren en het zou mooi zijn als aan het eind van het jaar mijn boek af is.

Geplaatst door: Monstermatti